Välkommen till Min första Bibel!

  • Bibelspridning

    Projekt: Vi samarbetar kontinuerligt med Ny Generation. Just nu stödjer vi bibelutdelning på skolorna. Klicka på bilden ovan för att läsa mer!

  • Church on Wheels

    Projekt: Vi stödjer utdelningarna av biblar vid Church on Wheels arrangemang för motorintresserade kristna. Klicka på bilden ovan för att läsa mer!

  • Hjälp till barn i Kiev

    Projekt: Vi stödjer olika projekt i fd. Östeuropa i strävan att hjälpa fattiga och utsatta barn att få mat och rekreation. Klicka på bilden ovan för att läsa mer!

 

Viktigt information

Vi vill härmed meddela att organisationen att Min Första Bibel har upphört med insamlingsverksamheten, men att vi kommer på hemsidan rapportera om
hur de sista organisationsbidragen hanterats och gett för utdelning. Mer info om detta kommer lite senare. 
 
 

 

Förklaring till Min Första Bibel

Min Första Bibel
(MFB) är en ideell förening som samarbetar med bl.a. BIBLICA (f.d. International Bible Society, IBS). Kanske känner du till oss bättre under namnet Barnbibelfonden och IBS-evangelisten, men i dag kallar vi oss Min Första Bibel eftersom det är vårt mål att ge alla människor en egen första bibel. Vi vet att uppgiften är stor och utmanande men vi vill göra vad vi kan för att sprida det glada budskapet – evangelium.

Insamling till olika projekt påbörjades i Sverige i början av 1970-talet.

Vår uppgift är att sprida ut Biblar. För att uppnå vårt syfte samlar vi in gåvor med vilkas hjälp vi kan stödja olika projekt som BIBLICA eller andra organisationer har initierat, eller som vi själva initierar.

 
 

Titta i vårt fotogalleri:

Från Kirgizistan 2005

Vi har lagt upp många bilder i fotogalleriet. Från Moldavien 2011 möter du t.ex de här goda kompisarna.